Why?



-Assalamualaikum-

p/s ; Tajuk tidak berape masuk dengan entry ini -.- maaf, no idea.

  Selasa, 31.12.2013, last day of 2013. Bad day to me maybe -.- Idk why i'm like this. Harini daftar sekolah aku. Next year aku kelas prinsip akaun . hm, tak kisah pun aku kelas ape. Tapi yang buat aku sedih is takde sorang pun geng aku kelas same dengan aku. Ada lah jugak sorang due kelas tu aku kenal tapi semuenye ada geng. Aku sumbak gile. Mase dekat sekolah tu dalam kepala ni nak tukar kelas je. Nak try mintak kelas math tapi aku takut nak mintak dengan cikgu. hm hm,

  Kebanyakkan geng aku duduk kelas sains. Almaklumlah bijak belake kan. Geng aku yang same result dengan aku duduk kelas math. That why terasa diri ni layak je masuk kelas math tu. hm hm, tapi agak pelik cara cikgu bahagikan kelas tu. Bukan nak pertikaikan tapi macam tulah. Esok nak try mintak dengan cikgu boleh tak masuk kelas math. Mintak tolong kawan kawan aku back up aku esok. Kalau dieorang nak back up aku la. Tak boleh pakse.

  Mak aku suruh aku mintak dengan cikgu masuk kelas math tapi ayah aku macam tak kasi je. Bukan tak kasi api hm hm tak tahu nk cakap macam mana. Okey lupekan. Kakak aku cakap same je kelas math dengan pa cause bile dh habis belajar jadi akauntan jugak. Yang membezakan kelas math dengan pa is math ambik lebih banyak subjek dari kelas pa. Aku tak reti nak explain macam mana. hm, pa ni takpayah ambik add math. Kalau tak silap aku lah. Orang kate add math susah. So, agak menyeramkan bagi aku -.- If aku dapat kelas math tapi aku tak boleh pergi dengan subjek add math tu comfirm dipertikaikan oleh cikgu. Galok nok masuk tapi hmmmmm.

  Aku harap sangat aku dapat kv tu. Aku taknak sch alfalah walau macam mane pun. Bia lah kawan aku tak kasi pun. Aku nak pergi jugak. Nanti lame lame diorang akan abaikan aku. Entah kenapa aku rase macam tu. Sorry guys ;c Nanti korang berjaya, aku hm . Aku taknak macam tu. Baik aku belajar apa yang aku nak kan. Fikir masa depan. Kateko ! Huhh, whatever -.-

  Aku harap esok aku duduk dengan orang yang aku kenal -.- Biar aku tak jadi pendiam. Aku ni spesis yang banyak mulut if duduk dengan orang yang rapat dengan aku je. If orang tu tak rapat dengan aku, aku akan jadi pendiam secara automatik. Lailai ;o

   Petang ni aku tak tahu kenapa mood aku down gile nak mampus. Mampus okey --' Biasenye kalau aku bad mood aku tidor. Tapi tadi aku tak boleh tidor. Aku menangis ;c Sumpah , aku tak tahu kenapa. Okey shut up. Aku harap malam ni menyeronokkan bagi aku sebab malam ni ada makan makan sikit dekat rumah kawan mak aku. bbq katenye -.- Esok dh sekolah. Okey tak sedia langsung. Barang barang semuenye yang tahun lepas. Cume beg je beli yang baru. Okey, tak kisah -.- Aku kan nak pindah ;D hm hm, nothing to post. Sorry if aku banyak merapu dan blablabla . Kbhaii ;3

.HAPPY NEW YEAR GUYS.
lots of love,
shirah

  

1 comment:

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥