Confuse .


-Assalamualaikum-

  Hye peeps . Aku tengoh buntu woii . Aku nok pindah sch tapi aku sayang nak tinggal sekolah lama aku . hm hm . Sayang nak pisoh ngan geng geng , junior and senior aku . Alahai --'

  Sebelum exam haritu mak aku suruh aku masuk kv . Mak aku suruh aku masuk kv sebab mak aku taknak aku ambik spm . Actually aku pun taknak ambik jugak . Aku taknak ambik cause subjek yang pmr ni pun aku lemah apatah lagi yang spm kan . Entah ape die belajar aku pun tak tahu -.- hahaha, kv kan tak ambik spm . kv ni macam kolej gitu . Name pun kolej vokasional kan . haha , kite kene belajar 4tahun. Bile habis empat tahun dapat diploma. haaa, care exam pun macam kolej . haha

  Macam macam jugaklah dugaan yang aku kene hadapi haritu . Mula mula tu kan mak aku dengan ayah aku paksa aku masuk kv . Aku tak rela gile time tu . Tup tup ayah aku cakap tak payah pergi tapi mak aku suruh pergi . aaaaaaaaaa, time ayah aku cakap tak payah pergi tu hati aku dah rela nak pindah -.- Geram gile time tu kot . Borang kv aku dah isi . Time tu 50 50 la nak pindah ke tak . Tapi dalam hati ni nak pindah -.- hahahaha , k ngarut --'

  Bile dah tahu result baru ayah aku kasi aku pergi kv . Maybe sebab aku cakap dekat ayah aku sambil teresak esak nangis kot -.- Kakak aku tunjuk mesej die dengan ayah aku langsung aku tepik . You nok tepik ? Sila search abang google . haha , tu pun kalu jupe . Before dapat result tu ayah aku macam bagi taknak bagi je aku pergi . Aku pun pelik dengan ayah aku sebenarnye --' Mase jalan jalan dekat Shopping complex ayah aku nampak beg roda . Ayah aku cakap ''meh tengok beg nk buat gi sane.'' Aku heart attack lah sekejap . Pelik sangat apasal ayah aku cakap macam tu . haishhh --'

  Lalalalalala, aku nak pergi jugak. Just tunggu je die umum aku boleh masuk ke tak . Kalu tu aku kene stay dekat sekolah aku 2minggu . Die cakap 20.1 baru daftar. haaaa , belajar jugak aku nanti --' hahaha. Aku mintak KV ERT Setapak . Jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh dari Kemaman . haha, aku mintak bahagian ict , komputer dan rangkaian . Mak aku cakap kalu belajar tu senang dapat kerja . ngehngeh , fikir masa depan okey . Actually die ada 2pilihan . Aku pilih due dua mende yang sama . heeee , aku mintak dekat setapak cause dekat dengan rumah mak saudare aku . Rumah mak saudare aku dekat gombak so setapak je dengan setapak . Mak aku cakap macam tu . hahahahahaha . Senang sikit nak jage aku jauh jauh tu .

  hm hm , whateverlaa ape yang aku merapu tu haa. Yang pasti aku nak pindah . Taknak dah ambik bahasa arab . Fobiaaaaaaaaaaaaaaaa. haha , jangan tanye sebab ape ;3 hahahahaha, ramai kawan and junior aku taknak aku pindah . Aku kan ramai orang sayang . Nanti takde aku diorang sunyi XP k aku perasan . Hahaha, kalau menyampah boleh berambus -.- Macam macam dieorang cakap dekat aku . Nanti cakap kiell , nanti bergaye , nanti dh tak pakai cermin mata pakai contct lens, dll . Banyak gilee --' hahahaha

  Aku harap aku dapat . Aminnnn . Kawan aku doa aku tak dapat . Sedih dohhhh . Junior aku pun same . huh huh , hampehhh . hahahaha , nak try duduk jauh dari family , hidup berdikari . heeee , cewahh . Kbhaiii . Muahh XD

p/s : Aku sayang kawan aku, junior aku 

lots of love,
shirah 

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥