#tohokbalik



-Assalamualaikum-

   hello :) kali ni aku nak share sikit pasal Sambutan Hari Raya Aidilfitri dekat sekolah aku . It's call #tohokbalik . haha :3 Time sambutan hari raya tu aku aka PMR candidates exam , trial . Boleh bayang dok jawab exam pakai baju raye ? So pelik :O hahaha , actually agak rimas :3 Mase aku tengoh jawab exam tu pelajar lain (bukan PMR candidates) tengoh sambut hari merdeka . Time jawab exam aku dengor "MERDEKA (x3)" . Yang aku geram time aku nok mikir tu jugok lah die buat bising . Exam geo ngan khb pun kene fikir ea ? hahahahaha .

    Hmmmmmmmmmm ~ Result geo aku teruk gila siot :3 Mujur cikgu geo aku tolong sikit sikit . Molek ah jugok seposen result geo aku om --' Hahaha , maaf ! Aku rase aku merapu . Bla bla bla bla ~ Aku tadok idea woiiii . See this pic bebeh :*

suasana jawab exam pakai baju raya -viakamiey-

farah , kamiey , tikah

farah . kamiey , ema

Muke orang buat coctail :3 betul ke dok ahu aku eja om .

ayuni , nab 

najla . Yang belakang tu koya XP

with umi and tikah

nab , filzah

kami :) aku , izzah , filzah , tikah , hani , edah , najwa

ijah ngan imah

imah ngan tikah

with bonda , Ustazah Rohana . half of girls 3 Al-karomah . 

half of boys 3 Al-Karomah

Nur Izni Aisyah . Ily :**

me , ijah , imah

tikah ngan fatinkechek

Fatin Nurhani . Ily :**

nadia , ema , nadwah ngan ijah

*candid*

ijah ngan ain

nadwah ngan ijah . Mereka madu . #eh hahaha

peaceeeeeeeeeee :3

model durian , nab ><

dengan pok din pun boleh XD

gadis ayu . piqah , farah , tikah

nab , piqah , ayuni

Junior . Khairina aka ena ><

tikah , ain , edah , najla

changed . tikah , ain , fatin , najla

adik ngan kakak . Aum aum , sweet . Haha *pusingkankepalaanda*

Eh, pinjam kakak orang jap . Kaktirah mey mey ;* haha

tikah ngan wawa

aku , hani , tikah

weee are young ><

*candid*

   Lepas habis sembutan hari raya dekat sekolah tu , aku ngan geng geng aku pergi bandar . Celebrate habis trial maybeee . hahahaha >< Junior aku spoil mood aku . Malu nok ambik gambar la konon . Menyampah ! ergggg ~ Sebabkan tu aku ngan geng geng aku lambat gi bandor .

me with twins name . hahaha , fatin fatihah and fatin nurhani

Fatin Fatihah . Ily :**

Najla Athira . Ily :**

Najwa Alia . Ily :**

Gile ke sticker timbul ><

kepenatan ~

Fatin Nurhani again ;)) 

KFC :)

otw gi bandor . Take a picture is wajib --'

   That all from me . Tangan ku sudah lengoh menaip . Hahaha , see you on next entry . Byeeee :*

I LOVE MY FRIENDS DAMN MUCH :**

lots of love,
shirah

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥