Lepasan PMR ( Part II )



 -Assalamualaikum-

   Jumaat , 25.10.2013 , aku dengan geng aku gi Bukit Gambang Water Park . Geng 12 orang tapi yang boleh gi cume 4 orang . Aku , fatin , kamiey ngan izzah . Hmm ~ Bekok beng kate ah . Bukan main agi mangat rancang bagai tup tup dokleh gi . Macam macam sebab . Biaselaa kiteorang kan anak dara . So , macam macam halangan . Entah berkait ke tak entry aku dengan tajuk tu :3

   Kiteorang gi dengan mak kamiey . Wotwot --' Walaupun gi 4orang tetap best . Lame gila kot kiteorang mandi . 5jam :O haha , first time aku mandi lame gitu . grrrrrrrr~ Sampai sane dalam pukul 10.30 . Salin salin baju , buat tu buat ni . Pukul 11 baru berendam . Hahaha , target pertama kiteorang is slide . Gelongsor tu tinggi gile . Dok pernoh ku naik --' Mase gi dengan family ma dok bagi naik :3 Katanye untuk orang besar >< hahahahaha . Aku , kamiey ngan fatin je naik slide tu . Izzah takut . Die gaiat . hahaha , time nok naik tu macam macam aku kabo ke kamiey . Takut la debor la . Mase lifeguard duk potpetpotpet jantung aku nok jatuh . Eh, bajet pulak aku rase . Hahaha , lepas turun om kamiey kate bibir aku biru . Ketakutan maybe XP hahaha . Lepastu main la mende yang ada situ .

   Mase main dekat lorong om kamiey main terbalik terbalik pelambung . hadoii ~ 2kali aku lemas . Dohlaa dok pandai berenang -,- Macam macam buat situ . lumbe sape sampai dulu la . haha , aku bawok fatin dok gerok pun . Mujur ada afiq tolong . hahahaha :3 Yang paling aku dokleh bla bile aku , fatin , kamiey , izzah ngan afiq nak naik gelongsor yang pelampung bulat tu . mende nama ahu . Lifeguard tu maroh afiq sebab nok naik ngan kiteorang . Lepas kamiey kabo "laaa , adik beradik kot." terus lifeguard tu senyap . Hahaha , malu ahtu . wuuuuuuuuuuuuu XD Ada sekali tu izzah bajet nok naik pelampung sorang turung gelongsor . Hahaha , bajet berani . Lepas lifeguard tu lepas die terus tepik . Kuat pulok tu . Selok situ je belake dengor suara izzah . hahaha .

   Sesungguhnye lifeguard dekat situ galok . Suruh ukur tinggi bagai . Mende masalah ahu lifeguard om . Dohlaa cakap kiellllllllll . he make me miss tu my BFF >< hahaahaha , menyampah ! Yang dokleh bla nye kamiey ajok main anok ayam dekat pasir om . Hahaha , malu kott . Tapi dok main pun . Kiteorang mandi pasir :3 Main baling baling pasir . Best woiiiiiiiiii --' Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Pahceroh gitu --' Fatin sampai lari . hahaha , kiteorang stop sebab ada orang nok gune shower . Tempat tu bising bango sebab kiteorang . grrrrrrrrrrrrr~ hahaha , k dok larat doh nok taip . Tengok la pictures yang dok berape banyok ni :3

before masuk waterpark ><

with muiz and fatin . otw :)

Fatin Fatihah :)

Wak sweet .____.

rehat sattt ><

fatin , izzah . Muahhhhh :*

Kamiey , fatin . muahhh :* Lifeguard menyibuk .

fatinkechek with muizkechek

hee :)

again ;)


makan jom ? ><

fatin ngan kamiey

macam budak budak pulak aku ngan fatin ni :3

Luasnye aku kankang :3 Muke kepenatan :/

Nuget je kite ho :'(

fuhhhh ! Berehat sebentar bersama wedges -,- 

Tinggi , sederhana , pendek ><

otw to Bukit Gambang WaterPark

   Kiteorang syok main sampai dok sedor lewat doh . Balik kemaman dalam pukul 5 lebih . Gile lame duduk sane . Hahahaha , sampai kemaman maghrib :3 hahaha , k laa . merapu je lebih aku ni kan ? haha , byee and asslamualaikum :** 

BEST MOMENTS EVER ><

lots of love , 
shirah



No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥