Lepasan PMR ( Part I )



-Assalamualaikum-

   Harini , khamis (24.10.2013) is the best day ever . Why ? Sebab harini aku dengan geng geng aku main mainan mengalahkan budak budak . hahaha , memang dok ingat dunia terus main . Dok macam form3 lansung :3 Budak budak tengok pelik je tadi . Kiteorang ignore je dieorang . hahaha .

   Macam macam kiteorang main . Anak ayam ngan musang , bola beracun , twister , catteng tikus *entahejaanbetulketak* ngan bola tampar . Mainan budak budak sungguh kan ? hahaha , kesah pulak aku -,- Yang paling best main is anok ayam ngan musang . Haha , kamiey ajor main . Orang tengoh ngaji die gelepor nok ajok orang main anok ayam ngan musang om . hahahaha , memang best tahap asdfghjkl ah :3

   Actually , kiteorang bebas . Cikgu dok care pun kiteorang . Kiteorang ditirikan :3 haha , tadok aktiviti pun . Bored you know --' Ingat takmboh mari sekoloh tapi gitu ah . Kalau duduk rumah bosan , sunyi and yang paling penting kene buat kerje rumah . ergggg ~ Btw , yang wajib bile main or anything else is take a picture . hahaha , so see this ;)

with kamilia afiqah aka kamiey . Kasut tu penting k -.-



Ijah ngan kamiey . Hok belakang om sibuk duduk main catteng tikus .___.

Dari depan : kamiey , ijah , me , hani , najwa , ainul

"aaaaaaa , sakit tangan aku" Malu kot mase ni . Budok form2 gelak dekat aku sebab aku katok dok betul ngan aku tepik sakit . Act , mase tu aku cover malu dengan gelak kuat kuat :3

Inilah perempuan bila nak ambik gambar . Busy baiki tudung ><

najla , ainul , hani , me , ijah , najwa

Bola tampar team 1 : kamiey , ijah , najla , aku :3

Bola tampar team 2 : mariatul , ainul , farah , najwa 

Katok kamiey katok :3

Jyeahhh !

najwa , ainul , kamiey , ijah , aku . k , aku pendek :3

"Lak tali lak taili tap lom"

Ainul Hidayah

Twister is started ><

 
Twister . Care kembor duduk nok dekat sama ><

tongek tongek :3

apabila berTWIST sesama sendiri :3

Aku je steady . Siap buat peace lagi dekat belakang tu ;3

Kau tindih aku . Aku tindih kau .

Mase ni baru baru nak start

Siap berbaring aku dibuatnye . Kaki kekok habis :3

again :4

Tige orang lagi . najwa , najla ngan kamiey .

Eh ? Eh ?

Tukang pusing ngan tukang tengok :3

Last last kembor ni je yang tinggal ><

Ijah punye kasut . Merah wooooo ! ><

najla , ainul , hani , me , kamiey , ijah , najwa

   Hahaha , hope nanti boleh main macam ni lagi . Actually , I can't wait for tomorrow . Why ? Sebab esok aku ngan geng geng aku nak gi Gambang Waterpark . Yeayyy ! haha . Bukan sokmo bebas gini . Hahaha , that all from me for this entry . Night :** Assalamualaikum and bye :)

lots of love,
shirah



No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥