Exam ( Part II )



-Assalamualaikum-

Hello . Hye . Kali ni aku nak sambung sikit pasal entry haritu . Alaaaa , yang pasal exam tu laaa >< K gedikss --'

Khamis (3.10.2013)

     Mase haritu exam English ngan geografi . Alhamdullilah aku boleh jawab english paper1 but paper2 hmmm. Allahu ! Bagi aku geografi memang susoh . Bagi orang lain geografi senang tapi bagi aku susohhhhhh ! k , sejujur jujurnye aku lemah geo :3 Geografi aku dok target pun ><  Huaaaa , so sad .

Isnin (7.10.2013)

      Mase haritu exam sains ngan SEJARAH . Sains paper1 senang . Sains paper2 susoh . Why susah ? Because aku dok study bab yang masuk tu . Bekok beng kate ah mase tu . Aku sibuk study pasal mata blablabla . Ergggg ~ Boleh la jugak aku jawab dengan betul . Sebab ? Sebab aku nasib baik cause aku ada tengok satu cartoon ni (spongebob) pasal dalam dalam perut ni . Ada faedah jugak ea tengok cartoon ni . Haha >< SEJARAH ? Dont ask dont ask . Erggggg ~ SEJARAH aku paling lemah . Dari form1 sampai trial haritu aku fail . Tahu fail tu mende ? Fail tu hok buat markah kite down . Huaaaaaaaaa :'( Aku benci babak fakta macam sejarah ni . Bile aku check jawapan for this exam aku dapat D . Mujur lulus woii . Tapi aku rase akan naik C cause kerje kursus kan adaaa . Hahaa . Amin! Amin! :)

Selasa (8.10.2013)

      Mase haritu exam subjek kegemaran aku , matematik ngan kemahiran hidup . Haha >< Matematik bagi aku paper1 ngan paper2 senang . Alhamdulillah ! Cume se soalan dalam paper2 aku dok reti . Susoh kot soalan tu . Geng geng aku pun ada yang takleh jawab . Aku try tunjuk soalan tu dekat pengawas peperiksaan tapi die gelengkan kepale die . Aku dok faham isyarat die mende --' Lepastu aku terus tembok . Bagi aku KH senang gak . Haha , bak kate geng geng aku , takyoh bace takpe ada dah kang dalam pale *tunjukpale* . Bajet je lebih benornyee . Actually , aku dk tahu bakpe aku minat kh . Eh ? minat ke ? hahaha , minat SANGAT . Dalam aku minat tu aku dok pernoh sekali un dapat kh A :3 Yang paling tinggi pun B , 70 lebih . Tu je rekod kh aku selama ni . Hahaha . Awal gile aku siap kh . Bijok kang >< haha . Lepastu aku langsung tidur sampai la cikgu pengawas peperiksaan gerok aku . Haha >< Dokleh blah langsung bile geng geng aku cerite pasal aku mase tidur . Grrrrrr~

Rabu (9.10.2013)

     Mase haritu aku exam last paper , bahasa arab . Aku sekolah agama so kene la ambik bahasa arab . Haha >< Aku dok tahu bende pun pasal ba ni . Mase form1 ngan form2 aku banyok main so dok faham mende cikgu kabo . Naik form3 baru sedor diri yang aku ambik ba . Mase tu baru aku faham mende tujuan fe'el . Hahahahaha . Banyak gile peruncingan tajuk karangan ba . Sampai aku rambang mata nak pilih tajuk mende untuk hafal . Eh , macam shopping la pulak >< Actually aku dok ingat pun mende yang aku hafal om . hahaha . Otok aku jeng mase tu . Nok merdeka cepat kang --' haha . Last last karangan senang ada tubik . Tapi disebabkan aku dok tahu makne ngan dok reti buat ayat aku pun jawab bahangrambang . Karangan tajuk lain , isi tajuk lain . Hebat kan ? Mohon kalau dok dapat A aku dapat B ba . Hahaha .

Tu je untuk entry yang entah pape ni . K , wish me have a good result okey ? haha :) Byeee and see on next entry . Eh ? *minahsalleh*



Lots of love,
shirah

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥