Exam ( Part I )




Assalamualaikum . Lame pulak aku dok update blog ni . Biaselaaa calon PMR kan . K gediks >< Hahaha . Aku nak story la sikit pasal preparation aku nak PMR ni *preparationlasangat* . LOL --'

Rabu (2.10.2013)

On that day , perikse BM (kertas1) , bm (kertas2) ngan pai . Malam sebelum haritu aku study SIKIT pai . Disebabkan aku study atas katil , aku tertido . Bangun bangun je dari tido pukul 5pagi dah . First time kot gitu . Biasenye kalu aku tertido aku akan terjage tengah malam . Eh, aku merapu . Maaf --' Pagi tu terus aku siap siap belake and then study bm . Study tapi dok masuk pun dalam pale >< Mujur ingat doh sikit sikit pasal novel . Almaklumlah aku dok suke bace novel so kene la hafal :3 OTW nok gi sekoloh tu aku koya . Haha . Sempat lagi youuuu >< Mase nok turun kereta tu aku salam ngan abah . Abah pun gosok pale aku. Wotwot . Air mate aku nok jatuh mase keluar kerete . Sob sob :'( k k k . Bile sampai dekat sekoloh tu aku duduk dekat pondok . Buat tubik buku komsas nok study balik . Tibe tibe ...... *suspent*

       Tibe tibe , aku jadi pening . Aku nampok tulisan jadi due . Allah uji aku ahtu . Bekok gile mase tu . Aku pun ngadu ke tikah . Pahtu aku terus nangiss . Dahu bakpe . Selok sekor je mase tu . Tadok orang layan pun . Biaselaa lastminutes gitu orang busy study . Tibe tibe tikah bagi aku ubat . Hok lain pun mari pujuk etek . Aku pun sapu ubat dkt pale . Hilang doh sikit . Pahtu cikgu ema pun ajok beratur bace doa . Hmmm ~ Gi mari gi mari aku ambik barang . ergggg --' Ustazah Rohana perasan aku nangis . Ustzah pun gosok belakang aku . Ustazah buat aku lagi nak nangis woiii -_- Habis drama air mata aku . Salam ngan cikgu pulok . peluk peluk bagai . Mase tu air mate nok jatuh mule . Ngokkk ase -_- ergggg ~

       Masuk dalam bilik peperiksaan pening kembali . Jawab perikse gitu gitu je . Mase exam mikir "bakpelaa aku nangis bakpelaa." Lolss . Faham ? Baguss . Kalu dok faham buat buat faham ah . -_- *maafbahasaganu*

Kesimpulannye , JANGAN STUDY LAST MINUTES . Macam macam boleh jadi mase tu . Allah je tahuu :) Hahaha :)

Okey . Cauuuuuu . Byee :)


lots of love,
shirah

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥