Kpoppers Giveaway by Nanafana and Arina Azman !

No comments:

*klik banner to join*

-Assalamualaikum-

   Hye peeps :) Jom join giveaway by Nanafana and Arina Azman :) Hadiah meranik menanti XD Semua hadiah kpop :3 aaaaaaaaaaaaa ! Syarat syarat senang je -__- Antara hadiah yang menanti :

  • Mystery Present X1 by Shaza Kpop Online Shop
  • Exo Growl Hug Version X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite Destiny X 1 by Milky Uyu Kpop Store
  • Suju Bonamana B X 5 by Milky Uyu Kpop Store
  • Infinite New Challenge X 4 by Milky Uyu Kpop Store
  • EXO Shirt X 1 by Selling Kpop Stuff
  • SHINee Mirror X 1 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Big Bang Mousepad X 2 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Bangel Perempuan X 3 by Areena
  • Kpop Keychain X 10 by Mrx Kpop Shop Mlysia
  • Love Keychain X 5 by Tia Mumtaz 
  • Kpop Random mini poster X 5 by Nanafana 
  • Jelly Bracelet X 4 by MrxKpop Shop Mlysia
  • Bloglist selama sebulan X 4 by Nurul Afifah
  • Earings X 2 pair by Tia Mumtaz
  • Lip tint X 1 by Tia Mumtaz

   Menarik right ? Hope aku menang . Aminnnnnn ! :D heeee , tarikh bermula dari 8/9/2013 hingga 9/11/2013 . Cepat cepat join sebelum terlambat XD Okeyy , bye bye :) 

lots of love,
shirah

Lepasan PMR ( Part II )

No comments:


 -Assalamualaikum-

   Jumaat , 25.10.2013 , aku dengan geng aku gi Bukit Gambang Water Park . Geng 12 orang tapi yang boleh gi cume 4 orang . Aku , fatin , kamiey ngan izzah . Hmm ~ Bekok beng kate ah . Bukan main agi mangat rancang bagai tup tup dokleh gi . Macam macam sebab . Biaselaa kiteorang kan anak dara . So , macam macam halangan . Entah berkait ke tak entry aku dengan tajuk tu :3

   Kiteorang gi dengan mak kamiey . Wotwot --' Walaupun gi 4orang tetap best . Lame gila kot kiteorang mandi . 5jam :O haha , first time aku mandi lame gitu . grrrrrrrr~ Sampai sane dalam pukul 10.30 . Salin salin baju , buat tu buat ni . Pukul 11 baru berendam . Hahaha , target pertama kiteorang is slide . Gelongsor tu tinggi gile . Dok pernoh ku naik --' Mase gi dengan family ma dok bagi naik :3 Katanye untuk orang besar >< hahahahaha . Aku , kamiey ngan fatin je naik slide tu . Izzah takut . Die gaiat . hahaha , time nok naik tu macam macam aku kabo ke kamiey . Takut la debor la . Mase lifeguard duk potpetpotpet jantung aku nok jatuh . Eh, bajet pulak aku rase . Hahaha , lepas turun om kamiey kate bibir aku biru . Ketakutan maybe XP hahaha . Lepastu main la mende yang ada situ .

   Mase main dekat lorong om kamiey main terbalik terbalik pelambung . hadoii ~ 2kali aku lemas . Dohlaa dok pandai berenang -,- Macam macam buat situ . lumbe sape sampai dulu la . haha , aku bawok fatin dok gerok pun . Mujur ada afiq tolong . hahahaha :3 Yang paling aku dokleh bla bile aku , fatin , kamiey , izzah ngan afiq nak naik gelongsor yang pelampung bulat tu . mende nama ahu . Lifeguard tu maroh afiq sebab nok naik ngan kiteorang . Lepas kamiey kabo "laaa , adik beradik kot." terus lifeguard tu senyap . Hahaha , malu ahtu . wuuuuuuuuuuuuu XD Ada sekali tu izzah bajet nok naik pelampung sorang turung gelongsor . Hahaha , bajet berani . Lepas lifeguard tu lepas die terus tepik . Kuat pulok tu . Selok situ je belake dengor suara izzah . hahaha .

   Sesungguhnye lifeguard dekat situ galok . Suruh ukur tinggi bagai . Mende masalah ahu lifeguard om . Dohlaa cakap kiellllllllll . he make me miss tu my BFF >< hahaahaha , menyampah ! Yang dokleh bla nye kamiey ajok main anok ayam dekat pasir om . Hahaha , malu kott . Tapi dok main pun . Kiteorang mandi pasir :3 Main baling baling pasir . Best woiiiiiiiiii --' Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Mandi shower . Baling pasir . Pahceroh gitu --' Fatin sampai lari . hahaha , kiteorang stop sebab ada orang nok gune shower . Tempat tu bising bango sebab kiteorang . grrrrrrrrrrrrr~ hahaha , k dok larat doh nok taip . Tengok la pictures yang dok berape banyok ni :3

before masuk waterpark ><

with muiz and fatin . otw :)

Fatin Fatihah :)

Wak sweet .____.

rehat sattt ><

fatin , izzah . Muahhhhh :*

Kamiey , fatin . muahhh :* Lifeguard menyibuk .

fatinkechek with muizkechek

hee :)

again ;)


makan jom ? ><

fatin ngan kamiey

macam budak budak pulak aku ngan fatin ni :3

Luasnye aku kankang :3 Muke kepenatan :/

Nuget je kite ho :'(

fuhhhh ! Berehat sebentar bersama wedges -,- 

Tinggi , sederhana , pendek ><

otw to Bukit Gambang WaterPark

   Kiteorang syok main sampai dok sedor lewat doh . Balik kemaman dalam pukul 5 lebih . Gile lame duduk sane . Hahahaha , sampai kemaman maghrib :3 hahaha , k laa . merapu je lebih aku ni kan ? haha , byee and asslamualaikum :** 

BEST MOMENTS EVER ><

lots of love , 
shirah



Lepasan PMR ( Part I )

No comments:


-Assalamualaikum-

   Harini , khamis (24.10.2013) is the best day ever . Why ? Sebab harini aku dengan geng geng aku main mainan mengalahkan budak budak . hahaha , memang dok ingat dunia terus main . Dok macam form3 lansung :3 Budak budak tengok pelik je tadi . Kiteorang ignore je dieorang . hahaha .

   Macam macam kiteorang main . Anak ayam ngan musang , bola beracun , twister , catteng tikus *entahejaanbetulketak* ngan bola tampar . Mainan budak budak sungguh kan ? hahaha , kesah pulak aku -,- Yang paling best main is anok ayam ngan musang . Haha , kamiey ajor main . Orang tengoh ngaji die gelepor nok ajok orang main anok ayam ngan musang om . hahahaha , memang best tahap asdfghjkl ah :3

   Actually , kiteorang bebas . Cikgu dok care pun kiteorang . Kiteorang ditirikan :3 haha , tadok aktiviti pun . Bored you know --' Ingat takmboh mari sekoloh tapi gitu ah . Kalau duduk rumah bosan , sunyi and yang paling penting kene buat kerje rumah . ergggg ~ Btw , yang wajib bile main or anything else is take a picture . hahaha , so see this ;)

with kamilia afiqah aka kamiey . Kasut tu penting k -.-



Ijah ngan kamiey . Hok belakang om sibuk duduk main catteng tikus .___.

Dari depan : kamiey , ijah , me , hani , najwa , ainul

"aaaaaaa , sakit tangan aku" Malu kot mase ni . Budok form2 gelak dekat aku sebab aku katok dok betul ngan aku tepik sakit . Act , mase tu aku cover malu dengan gelak kuat kuat :3

Inilah perempuan bila nak ambik gambar . Busy baiki tudung ><

najla , ainul , hani , me , ijah , najwa

Bola tampar team 1 : kamiey , ijah , najla , aku :3

Bola tampar team 2 : mariatul , ainul , farah , najwa 

Katok kamiey katok :3

Jyeahhh !

najwa , ainul , kamiey , ijah , aku . k , aku pendek :3

"Lak tali lak taili tap lom"

Ainul Hidayah

Twister is started ><

 
Twister . Care kembor duduk nok dekat sama ><

tongek tongek :3

apabila berTWIST sesama sendiri :3

Aku je steady . Siap buat peace lagi dekat belakang tu ;3

Kau tindih aku . Aku tindih kau .

Mase ni baru baru nak start

Siap berbaring aku dibuatnye . Kaki kekok habis :3

again :4

Tige orang lagi . najwa , najla ngan kamiey .

Eh ? Eh ?

Tukang pusing ngan tukang tengok :3

Last last kembor ni je yang tinggal ><

Ijah punye kasut . Merah wooooo ! ><

najla , ainul , hani , me , kamiey , ijah , najwa

   Hahaha , hope nanti boleh main macam ni lagi . Actually , I can't wait for tomorrow . Why ? Sebab esok aku ngan geng geng aku nak gi Gambang Waterpark . Yeayyy ! haha . Bukan sokmo bebas gini . Hahaha , that all from me for this entry . Night :** Assalamualaikum and bye :)

lots of love,
shirah



#tohokbalik

No comments:


-Assalamualaikum-

   hello :) kali ni aku nak share sikit pasal Sambutan Hari Raya Aidilfitri dekat sekolah aku . It's call #tohokbalik . haha :3 Time sambutan hari raya tu aku aka PMR candidates exam , trial . Boleh bayang dok jawab exam pakai baju raye ? So pelik :O hahaha , actually agak rimas :3 Mase aku tengoh jawab exam tu pelajar lain (bukan PMR candidates) tengoh sambut hari merdeka . Time jawab exam aku dengor "MERDEKA (x3)" . Yang aku geram time aku nok mikir tu jugok lah die buat bising . Exam geo ngan khb pun kene fikir ea ? hahahahaha .

    Hmmmmmmmmmm ~ Result geo aku teruk gila siot :3 Mujur cikgu geo aku tolong sikit sikit . Molek ah jugok seposen result geo aku om --' Hahaha , maaf ! Aku rase aku merapu . Bla bla bla bla ~ Aku tadok idea woiiii . See this pic bebeh :*

suasana jawab exam pakai baju raya -viakamiey-

farah , kamiey , tikah

farah . kamiey , ema

Muke orang buat coctail :3 betul ke dok ahu aku eja om .

ayuni , nab 

najla . Yang belakang tu koya XP

with umi and tikah

nab , filzah

kami :) aku , izzah , filzah , tikah , hani , edah , najwa

ijah ngan imah

imah ngan tikah

with bonda , Ustazah Rohana . half of girls 3 Al-karomah . 

half of boys 3 Al-Karomah

Nur Izni Aisyah . Ily :**

me , ijah , imah

tikah ngan fatinkechek

Fatin Nurhani . Ily :**

nadia , ema , nadwah ngan ijah

*candid*

ijah ngan ain

nadwah ngan ijah . Mereka madu . #eh hahaha

peaceeeeeeeeeee :3

model durian , nab ><

dengan pok din pun boleh XD

gadis ayu . piqah , farah , tikah

nab , piqah , ayuni

Junior . Khairina aka ena ><

tikah , ain , edah , najla

changed . tikah , ain , fatin , najla

adik ngan kakak . Aum aum , sweet . Haha *pusingkankepalaanda*

Eh, pinjam kakak orang jap . Kaktirah mey mey ;* haha

tikah ngan wawa

aku , hani , tikah

weee are young ><

*candid*

   Lepas habis sembutan hari raya dekat sekolah tu , aku ngan geng geng aku pergi bandar . Celebrate habis trial maybeee . hahahaha >< Junior aku spoil mood aku . Malu nok ambik gambar la konon . Menyampah ! ergggg ~ Sebabkan tu aku ngan geng geng aku lambat gi bandor .

me with twins name . hahaha , fatin fatihah and fatin nurhani

Fatin Fatihah . Ily :**

Najla Athira . Ily :**

Najwa Alia . Ily :**

Gile ke sticker timbul ><

kepenatan ~

Fatin Nurhani again ;)) 

KFC :)

otw gi bandor . Take a picture is wajib --'

   That all from me . Tangan ku sudah lengoh menaip . Hahaha , see you on next entry . Byeeee :*

I LOVE MY FRIENDS DAMN MUCH :**

lots of love,
shirah

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥