Selamat Hari Raya Aidilfitri


Assalamualaikum. Belum terlambat rasanya untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dekat korang korang korang. Hahahahaha. Sebelum raya haritu aku rasa macam raya tahun ni dok best. Tapi alhamdulillah la best. Best ke? Best la jugak seposen :3 Actually 1syawal je best . Mende yang aku ngarut ni. Ngeeeee ~ kay kay . See this photo :)

first day of syawal

 second day of syawal

third day of syawal

Baju raya aku 3helai je . Sobsobsob :( Kay now tengok gambar family aku yang tak berape banyak ni : 

my family . Nak cepat sampai meja tak sempat nak alih :3

ayah su family . Arif buat cute XP

che su family . Peaceeee ;)

one two three , smile :)

peaceeee . Cantik tanduk Atiq :3

Smile again :)

Hahahaha . Semangat Udi tengok cicak :3

With tok and ayah su 

eh ? eh ? 

muka dok malu .Tentonggek tonggek -..-

Kebas phone ma. Kebas tudung ma. Hoho :)

Esmail comellll :***

Muka dok malu ambik gambar dekat rumah orang :3

kesian kucing tu 

Allah ! Teruk muka aku .

eh? separuh je aku ho :(

ku ingin terbang tinggi di awan bersama bintang bersama bulan. shalalala ~

koleksi kad raya ;)

Udiiiii si hitam manis . eh eh , nak jugak adit dkt belakang tu .


okey okey . That all from me . Acececece :P Actually aku tak tahu nak post ape sebab tu laa aku post gambar . hehohuhiha :) Bye and Assalamualaikum .


yang benar,
ashirah

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥