Iftar



Assalamualaikum dan Salam Ramadhan :)

Setelah sekian lama aku tak update blog ni dah berdebu habis kan ? Haish! Maklumlah PMR Candidates kan XP Menyampahlah pulak rasa . Hahahaha . K kali ni aku nak story sikit pasal bulan yang mulia ni .

Isnin (29 Julai 2013)

Masa haritu tu aku iftar dengan geng geng pengawas dekat Restaurant Kuning . Restaurant tu dekat je dengan sekolah aku . So , jalan kaki la jawabnya . Haha . Masa kumpul dekat sekolah tu cuaca mendung gila . Masa tu macam nak pergi tak pergi je and then last last pergi . Tapi bila separuh jalan hujan lebat . Geng geng ni mende lagi lari lintang pukang laa . Pakai comel comel tiba tiba basah . Tapi gane gane pun BEST MOMENTS ah :)))) Meh tengok gambar yang aku curi :3


Kami :)

Them :)

Them again :)

with karimah ngadeee :) 

Zainab :)


Selasa (30 Julai 2013)

Hari tu pulak aku ngan family iftar dekat Residence Inn Cherating anjuran Ben Line Agencies . Mase tu family aku sampai awal sekali . Hahaha , semangat woooooooooo :p See this photo uolls :

Abah, Ma ngan Kakyah 

Wowowowo ! Koya :3

Aleen and me 

Aleen and me again

eh ? HAHAHAHA

Kambing bakar . Werkkkkk XP

Rabu (31 Julai 2013)

Hari tu nak iftar dengan geng KELAS dekat Padang Astaka . Mangat rancang bagai tengok tengok hmmmmmmmmmm . Memang bekok gile ah haritu . Nak gi haritu , haritu baru kabo takmboh gi . Haish ! Tapi mujur ada yang memang comfirm gi . Actually , aku kesian dekat tikah . Die beria beria nak gi .Tapi nak buat gane duduk asrama . Budak asrama pulak tadok kebenaran nak keluar . Susoh susoh ! Gane gane pun 4 orang je gi iftar . Btw , Best moments ah . See this photo :)

me and ijah 

Hani and ijah

LOL ! Air je banyok .

Kitelah makan ho :3

Hani si pipi lubang :)

Najwaaaa "eh, hujanke?" Hahahaha.

Tikahhhh buat cute XP

Hehehehe ;)

Me and Hani 

4orang yang setia pergi iftar :D

Bila bergabung inilah akibatnya. HAHA

with najwa ;)

Again :))))


Ni je yang aku nak story untuk entry kali ni . Hahaha . Sorry kalau ada bahasa TERENGGANU . Stay ganu kanggggg ! hahahahahahahahaha. See you alls on nezt entry :) 

Assalamualaikum 

yang benar ,
shirah :)


No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥