Selamat Hari Raya Aidilfitri

No comments:

Assalamualaikum. Belum terlambat rasanya untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dekat korang korang korang. Hahahahaha. Sebelum raya haritu aku rasa macam raya tahun ni dok best. Tapi alhamdulillah la best. Best ke? Best la jugak seposen :3 Actually 1syawal je best . Mende yang aku ngarut ni. Ngeeeee ~ kay kay . See this photo :)

first day of syawal

 second day of syawal

third day of syawal

Baju raya aku 3helai je . Sobsobsob :( Kay now tengok gambar family aku yang tak berape banyak ni : 

my family . Nak cepat sampai meja tak sempat nak alih :3

ayah su family . Arif buat cute XP

che su family . Peaceeee ;)

one two three , smile :)

peaceeee . Cantik tanduk Atiq :3

Smile again :)

Hahahaha . Semangat Udi tengok cicak :3

With tok and ayah su 

eh ? eh ? 

muka dok malu .Tentonggek tonggek -..-

Kebas phone ma. Kebas tudung ma. Hoho :)

Esmail comellll :***

Muka dok malu ambik gambar dekat rumah orang :3

kesian kucing tu 

Allah ! Teruk muka aku .

eh? separuh je aku ho :(

ku ingin terbang tinggi di awan bersama bintang bersama bulan. shalalala ~

koleksi kad raya ;)

Udiiiii si hitam manis . eh eh , nak jugak adit dkt belakang tu .


okey okey . That all from me . Acececece :P Actually aku tak tahu nak post ape sebab tu laa aku post gambar . hehohuhiha :) Bye and Assalamualaikum .


yang benar,
ashirah

Iftar

No comments:


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan :)

Setelah sekian lama aku tak update blog ni dah berdebu habis kan ? Haish! Maklumlah PMR Candidates kan XP Menyampahlah pulak rasa . Hahahaha . K kali ni aku nak story sikit pasal bulan yang mulia ni .

Isnin (29 Julai 2013)

Masa haritu tu aku iftar dengan geng geng pengawas dekat Restaurant Kuning . Restaurant tu dekat je dengan sekolah aku . So , jalan kaki la jawabnya . Haha . Masa kumpul dekat sekolah tu cuaca mendung gila . Masa tu macam nak pergi tak pergi je and then last last pergi . Tapi bila separuh jalan hujan lebat . Geng geng ni mende lagi lari lintang pukang laa . Pakai comel comel tiba tiba basah . Tapi gane gane pun BEST MOMENTS ah :)))) Meh tengok gambar yang aku curi :3


Kami :)

Them :)

Them again :)

with karimah ngadeee :) 

Zainab :)


Selasa (30 Julai 2013)

Hari tu pulak aku ngan family iftar dekat Residence Inn Cherating anjuran Ben Line Agencies . Mase tu family aku sampai awal sekali . Hahaha , semangat woooooooooo :p See this photo uolls :

Abah, Ma ngan Kakyah 

Wowowowo ! Koya :3

Aleen and me 

Aleen and me again

eh ? HAHAHAHA

Kambing bakar . Werkkkkk XP

Rabu (31 Julai 2013)

Hari tu nak iftar dengan geng KELAS dekat Padang Astaka . Mangat rancang bagai tengok tengok hmmmmmmmmmm . Memang bekok gile ah haritu . Nak gi haritu , haritu baru kabo takmboh gi . Haish ! Tapi mujur ada yang memang comfirm gi . Actually , aku kesian dekat tikah . Die beria beria nak gi .Tapi nak buat gane duduk asrama . Budak asrama pulak tadok kebenaran nak keluar . Susoh susoh ! Gane gane pun 4 orang je gi iftar . Btw , Best moments ah . See this photo :)

me and ijah 

Hani and ijah

LOL ! Air je banyok .

Kitelah makan ho :3

Hani si pipi lubang :)

Najwaaaa "eh, hujanke?" Hahahaha.

Tikahhhh buat cute XP

Hehehehe ;)

Me and Hani 

4orang yang setia pergi iftar :D

Bila bergabung inilah akibatnya. HAHA

with najwa ;)

Again :))))


Ni je yang aku nak story untuk entry kali ni . Hahaha . Sorry kalau ada bahasa TERENGGANU . Stay ganu kanggggg ! hahahahahahahahaha. See you alls on nezt entry :) 

Assalamualaikum 

yang benar ,
shirah :)


 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥