'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN'

Hye Korang! Buat ape tu? Godek-godek blog shieyra erk? Okey, silakan image09_2.gif... Hari ni shieyra nak join Special GA... Hadiahnya lumayan & syarat-syaratnya senang je.. Tak percaya ? Mari tengok sini :

image74_2.gif Syarat-Syarat image74_2.gif


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera. *untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!

image74_2.gif Hadiah image74_2.gif


HADIAH UTAMA:
Waterproof Lomo + filem + postage from Aziera

Beg trend sekarang from Aziera sendiri.
*mungkin akan berubah warna dan design sebab saya nak beli yang baruu*


1. The Scent Of AsmaraHafizz Fanpage / Blog : 1 Lulur Rempah termasuk Postage

2. Izzah Zakaria Blog / Facebook / FanPage: Review Blog 2 Pemenang



3. Puteri Auni Blog / FanPage : 3 Header Awesome

4. Yasmin Syahirah Blog / Fanpage : 3 Header Awesome

5. Fajaratul Husna Twitter : 1 Topup RM10 *mana-mana rangkaian

6. Ieqa Blog : 2 Edited Blogskin
7. Ina Amyza Blog : 2 Cursor Nama

8. Aiman Amani Blog : 2 Header Awesome

9. Atirah Hayati Blog : 1 Header Awesome

10. Arisa Nazifa Blog : 1 Topup RM10*mana-mana rangkaian

11. EyraFieyra Blog : 1 Header Awesome

12. EyraFieyra Blog : 1 Cursor

13. EyraFieyra Blog : 1 Footer


14. Musfirah Mohd Asri Blog / FanPage : 1 Shirt Size M
15. Nur Farahuda Blog : 2 Greeting Word (Assalamualaikum), 2 Top Button

16. Nurafnizatul Ain blog/ facebook: Review Blog 2 Pemenang


17. Nurafnizatul Ain blog/ facebook: 2 Blog di Bloglist


18. Amy Mina blog: 1 Helai Shawl


19. Jaa Kechik blog: 1 Pair Lens

20. Izzati blog: 3 Doodles


21. Amira blog1/ blog2: 2 Headers

Amacam? Percaya? (image10_2.gif ) Okey sekarang ni shieyra nak ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan..

Tag :
image41.gif Budak Cute image41.gif

Done! Hope Menang!

p/s :
image31_2.gif Kalau nak join, klik banner yang comel tu image31_2.gif
Tarikh Tamat :
image30.gif 06/06/2012 image30.gif

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥