“Random Giveaway by Yana”

*jawab salam dulu*
Hye! Join Simple Giveaway yang bertajuk “Random Giveaway by Yana”...
Korang tak perlu fikir sampai pecah kepala nak tag dekat siapa sebab syarat-syarat ni tak suruh tag pun... Easy right? image17_2.gif

image41.gifSyarat - Syaratimage41.gif
1. Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
4. Pemenang akan dipilih secara random.
5. Buat entry bertajuk “Random Giveaway by Yana”
6. Letak banner giveaway dalam entry korang.
7. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
8. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian entry ini untuk meriahkan Giveaway.
9. Tinggalkan link entry di comment bawah ni ye.

image41.gif Sponsor - Sponsor image41.gif
YQNQ ELLYANA
SENORITA SISTA CLOSET
TRENDY COLLECTION
NABILA HUDA GALLERY
(LIKE)

image41.gifHadiahimage41.gif
Shawl
T-shirt
Contact Lens
Necklace
Etc

image41.gifTarikh Tamatimage41.gif
Akhir Bulan Mei
(31 Mei 2012)

image41.gifNoteimage41.gif
shieyra saje buat-buat rajin letak sponsor-sponser & syarat-syarat tu
kalau korang nak join, just click the Pretty Banner

1 comment:

  1. salam kenal...blogwalking here. done follow u. please follow me back ^_^ happy blogging..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-yana_12.html

    ReplyDelete

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥