'1st GIVEAWAY by cik Misi Nadia'


Hye! Hari ni shieyra nak join GA dari Cik Misi Nadia... Ppuing-Ppuing! Hadiah nya menarik tau... Syarat-syaratnya pun senang.. Jom lah join bersama shieyra...

Positif

1. misi baik, die selalu berlemah lembut dengan kanak-kanak walaupun tengah marah
2. misi sporting, die buat lawak bile kanak-kanak kena suntik... (^_^)

Negatif

1. misi selalu busy, selalu tak ada masa (yang tertentu je)
2. misi garang, garang bila die malas buat kerja je

Tu antara syarat-syarat GA... Nak tengok senarai hadiah GA tak? Nak? Tengok sini :

a) Untuk peserta yang JOIN, YANG BOLEH and BERMINAT buatkan cik misi HEADER/DOODLE watak NURSE comel and gojess, akan dapat :

Seutas jam tangan

(1 orang bertuah)

b) 1 x shawl + brooch

(3 orang bertuah)

c) Sepasang kasut

(1 orang bertuah)

d) Topup RM5 maxis/celcom/digi

(5 orang bertuah)

e) 1 x skirt labuh

(1 orang bertuah)

f) 1 x keychain + mug

(2 orang bertuah)

g) mini Quran

(1 orang bertuah)


Okey, menarik kan? So apa korang tunggu lagi? Join lah cepat-cepat.. Ni shieyra buat 2 header untuk Cik Misi... (^_^)


http://i.imgur.com/m7BAe.png


http://i.imgur.com/nF67p.png

Kalau shieyra tak terpilih menjadi pemenang bagi doodle/header, cik misi dibenarkan untuk mengambil header yang shieyra buat tu... (^_^)

Tarikh Berlangsung :
4 Mei 2012 hingga 25 Mei 2012
(akan dipanjangkan jika penyertaan menggalakkan)

Tag :
Si Comel
Si Cantik
Si Cute

Note Kecik :
kalau cik misi nak save, cik misi pergi ke link yang shieyra bagi yew... sebab dekat link tu besar.

3 comments:

  1. jemput join
    http://mimihazirah.blogspot.com/2012/05/contest-rm-200-bersama-wwwcareeron9com.html

    ReplyDelete

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥