"Simple Giveaway by Atirah Hayati & Siti Syazwani"

No comments:

Jom Join Ramai-ramai!

Tarikh tamat :
7 Julai 2012 , pukul 6.00 petang

First Photo Contest BY Dayah

1 comment:


Shieyra harap agar shieyra masih sempat untuk join contest Dayah! Kalau Sempat Alhamdullilah, kalau tak sempat nak buat macam mana.. Dah lama shieyra niat nak join, tp masa tak mengizinkan shieyra... Nothing to say & tengoklah gambar buruk shieyra ni :


masa ni Kim Hyun Joong kasi shieyra hadiah (bear)
http://i.imgur.com/GvYas.jpg

ignore muke shieyra tu
http://i.imgur.com/qi9Ez.jpg

Just For You Victory!
http://i.imgur.com/Lggge.jpg

Seungri aka Victory
http://i.imgur.com/vUe5t.jpg

Hope :
1. Dayah dapat HALALKAN link blog yang ada dekat gambar tu
2. Ada rezeki

Tarikh Tamat :

27/05/2012

"1st GiveAway by Nabila Medan"

2 comments:


Straight to the point!

Tag :

Dia
Dhiya
Dhieya

Hadiah :


Lomo Camera Untuk Seorang
Shawl Untuk 2 Orang
Cute Keychain , Bear Untuk 2 Orang
Cute Keychain , HelloKitty Face Untuk 2 Orang
Cute Clip Untuk 3 Orang
Simple Header Untuk 2 Orang
Edit Full Blog Untuk Seorang
Bloglist Selama Sebulan Untuk 4 Orang
Special Doodle *yg ditempah* Untuk 3 Orang
*Insya-Allah Akan Bertambah Lagi*

Join Cepat-Cepat tau!
~ Hope Shieyra Ada Rezeki ~

" 1st Mini Giveaway by Lieyna Rosli "

1 comment:
Hye! Hye! Hye!
Jom join sebelum terlambat!

Tarikh Tutup :
27 Jun 2012
(6 Petang)

Antara bukti shieyra ikut syarat-syarat GA :

shieyra follow image35.gif
shieyra like image26.gif

Tag :
Si Comel
Si Cute

Hope ada rezeki (^_^)

“Random Giveaway by Yana”

1 comment:
*jawab salam dulu*
Hye! Join Simple Giveaway yang bertajuk “Random Giveaway by Yana”...
Korang tak perlu fikir sampai pecah kepala nak tag dekat siapa sebab syarat-syarat ni tak suruh tag pun... Easy right? image17_2.gif

image41.gifSyarat - Syaratimage41.gif
1. Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
2. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
3. Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
4. Pemenang akan dipilih secara random.
5. Buat entry bertajuk “Random Giveaway by Yana”
6. Letak banner giveaway dalam entry korang.
7. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
8. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian entry ini untuk meriahkan Giveaway.
9. Tinggalkan link entry di comment bawah ni ye.

image41.gif Sponsor - Sponsor image41.gif
YQNQ ELLYANA
SENORITA SISTA CLOSET
TRENDY COLLECTION
NABILA HUDA GALLERY
(LIKE)

image41.gifHadiahimage41.gif
Shawl
T-shirt
Contact Lens
Necklace
Etc

image41.gifTarikh Tamatimage41.gif
Akhir Bulan Mei
(31 Mei 2012)

image41.gifNoteimage41.gif
shieyra saje buat-buat rajin letak sponsor-sponser & syarat-syarat tu
kalau korang nak join, just click the Pretty Banner

'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN'

No comments:
Hye Korang! Buat ape tu? Godek-godek blog shieyra erk? Okey, silakan image09_2.gif... Hari ni shieyra nak join Special GA... Hadiahnya lumayan & syarat-syaratnya senang je.. Tak percaya ? Mari tengok sini :

image74_2.gif Syarat-Syarat image74_2.gif


1. Wajib follow blog Aziera dan like fanpage Aziera. *untuk perkembangan GA
2. Buat entry yang bertajuk 'SPECIAL GIVEAWAY BY AZIERA ADENAN' *supaya orang tahuu
3. Copy dan paste banner yang cantik di atas di entry korang dan linkkan ke entry ini *wajib linkkan supaya senang orang nak terjah
4. Tag seorang kawan korang atau lebih dan pastikan mereka tahu *agar ramai yang join GA ini
5. Pastekan URL ENTRY korang di ruangan komen entry ini *bukan URL BLOG korang
6. LIKE gambar ini *WAJIB (akan diperiksa) bagi yang ada FB sahaja!

image74_2.gif Hadiah image74_2.gif


HADIAH UTAMA:
Waterproof Lomo + filem + postage from Aziera

Beg trend sekarang from Aziera sendiri.
*mungkin akan berubah warna dan design sebab saya nak beli yang baruu*


1. The Scent Of AsmaraHafizz Fanpage / Blog : 1 Lulur Rempah termasuk Postage

2. Izzah Zakaria Blog / Facebook / FanPage: Review Blog 2 Pemenang



3. Puteri Auni Blog / FanPage : 3 Header Awesome

4. Yasmin Syahirah Blog / Fanpage : 3 Header Awesome

5. Fajaratul Husna Twitter : 1 Topup RM10 *mana-mana rangkaian

6. Ieqa Blog : 2 Edited Blogskin
7. Ina Amyza Blog : 2 Cursor Nama

8. Aiman Amani Blog : 2 Header Awesome

9. Atirah Hayati Blog : 1 Header Awesome

10. Arisa Nazifa Blog : 1 Topup RM10*mana-mana rangkaian

11. EyraFieyra Blog : 1 Header Awesome

12. EyraFieyra Blog : 1 Cursor

13. EyraFieyra Blog : 1 Footer


14. Musfirah Mohd Asri Blog / FanPage : 1 Shirt Size M
15. Nur Farahuda Blog : 2 Greeting Word (Assalamualaikum), 2 Top Button

16. Nurafnizatul Ain blog/ facebook: Review Blog 2 Pemenang


17. Nurafnizatul Ain blog/ facebook: 2 Blog di Bloglist


18. Amy Mina blog: 1 Helai Shawl


19. Jaa Kechik blog: 1 Pair Lens

20. Izzati blog: 3 Doodles


21. Amira blog1/ blog2: 2 Headers

Amacam? Percaya? (image10_2.gif ) Okey sekarang ni shieyra nak ikut syarat-syarat yang telah ditetapkan..

Tag :
image41.gif Budak Cute image41.gif

Done! Hope Menang!

p/s :
image31_2.gif Kalau nak join, klik banner yang comel tu image31_2.gif
Tarikh Tamat :
image30.gif 06/06/2012 image30.gif

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥