" 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana "


Hye Peeps!! Bejumpa lagi yew.. hewhew... Hari ni shieyra nak join Giveaway dari Sabrina & Farhana atau lebih dikenali sebagai NaNa.... Hadiahnya Menarik tau.. x percaya??
KLIK SINI

Antara syarat-syaratnya ialah :

1. Buat satu entry tentang GA ni dengan tajuk " 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana " .
2. Letakkan banner GA berserta dengan link mengenai entry ini.
3. Wajib FOLLOW blog Sabrina & Farhana .
4. Wajib LIKE / FOLLOW semua penaja2.
5. Berikan url entry anda mengenai GA ni di ruangan komen entry ini.
6. Para bloggers yang tidak mengikut syarat ke-3&4 akan disingkirkan. :)
7. Tak wajib tag rakan2 korang. " 1x Top ref-feral akan dapat full edit blogskin"

Tarikh Tamat :

Dari 23/3/2012 hingga 23/4/2012

Menarikkan?? So tunggu apa lagi, jom lah join... klik banner untuk join... Hurm, shieyra pon dah x tahu nak cakap pasal apa.. so, bye-II and see next time..

Hope Menng

No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥