1st Contest by Akma , Wany & Mira

2 comments:

Hye peeps! Hari ini shieyra nak join contest... Contestnya menarik & syarat-syaratnya amatlah mudah.. So tunggu apa lagi, jom lah join (klik banner untuk join)... Hadiahnya juga menarik, xpercaya? tengok sini :

~ Hadiah ~


Tempat Pertama
- Shawl
- Inner
- Brooch
- Lens

Tempat Kedua
- Shawl
-Lens

Tempat Ketiga
- Lens
- Header

Saguhati
5x review blog


kan, kan, kan, menarik kan? Now, shieyra nak ikut syarat-syaratnya..

Nama ID Blog :
Ashirah Azif

Nama ID Facebook :
Ashirah Abdullah Azif

Tag :

Alia
Afiqah

"Mega Simple Giveaway by Nabila and Sha!"

No comments:
Hye Peeps! Hari ni shieyra nak join satu Giveaway yang dianjurkan oleh dua orang akak yang comel, Nabila & Sha...

Nak join?
Klik Sini!!

Syarat-syaratnya :

Utama : Warganegara Malaysia

1.Untuk Perkembangan Sila lah Follow Blog Sha Dan Nabila
2.Sila Like Page Sha Dan Page Nabila
3.Like / Follow / Add Semua Sponsor
4.Buat Satu Entri tentang contest ini.
*tajuk "Mega Simple Giveaway by Nabila and Sha!"
*letak banner dan link kan kesini semula
*tag 2 orang rakan lain dan pastikan mereka tahu.
*Publish entri korang
5.Tinggalkan link entri korang dibahagian komen sahaja.Pastikan link entri!
6.Pemenang berdasarkan random.org

Lebih 60 hadiah menarik untuk dimenangi!!

Shieyra nak tag kamu, kamu & kamu
Hope Shieyra Bertuah~

' Contest Blog Saya Paling Awesome by Niniey & Mun '

1 comment:

Hye peeps! Hari ni shieyra nak join Contest... hadiah contest tu menarik sangat, banyak pun banyak... Jangan lepaskan peluang tau... Mana lah tahu bertuah? klik banner untuk join...

Shieyra nak tag
dia, dia & dia..

Id blog :
Ashirah Azif

Id Fb :
Ashirah Abdullah Azif

Simple Giveaway by Mya Vinnfier

No comments:


Hye peeps!! Hari ni shieyra ada join satu giveaway dari Mya Vinnfier... Hadiah dia lumayan tau.. Rugi kalau korang x join... Jadi apa korang tunggu lagi... Jom lah join... Klik Banner untuk join..


Tarikh Tutup :
13 Mac 2012 hingga 30 April 2012

Shieyra dah ikut syarat-syarat GA tersebut... Shieyra harap shieyra tersenarai dalam pemenang peserta GA ni.. shieyra hanya mencuba nasib...

Tag :
Yasmin
Afiqah
Sufiana


Giveaway By Hidayah & Sarah *Blog ComelCantik*

No comments:
Hye Peeps!! Jom join Giveaway Sarah & Hidayah ... Hadiahnya best... shieyra bosan sebab tu shieyra join.. shieyra x mengira hadiah nya... shieyra hanya nak mencuba nasib... Puing, Puing...
Ni Banner GA tu :


Cantik kan?? Untuk pengetahuan korang GA tu akan tamat pada :

3 April 2012 hingga 30 Mei 2012

lamakan?? so apa korang tunggu lagi, Jom lah join! Klik Banner untuk join... GA ni akan TERBATAL jika kurang dari 30 peserta... Shieyra dah ikut semua syarat-syarat nya... shieyra harap shieyra menang!!
okey lah, stop sini dulu..

Tag :
Alia
Nabila

" 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana "

No comments:

Hye Peeps!! Bejumpa lagi yew.. hewhew... Hari ni shieyra nak join Giveaway dari Sabrina & Farhana atau lebih dikenali sebagai NaNa.... Hadiahnya Menarik tau.. x percaya??
KLIK SINI

Antara syarat-syaratnya ialah :

1. Buat satu entry tentang GA ni dengan tajuk " 1st Giveaway Nana By Sabrina & Farhana " .
2. Letakkan banner GA berserta dengan link mengenai entry ini.
3. Wajib FOLLOW blog Sabrina & Farhana .
4. Wajib LIKE / FOLLOW semua penaja2.
5. Berikan url entry anda mengenai GA ni di ruangan komen entry ini.
6. Para bloggers yang tidak mengikut syarat ke-3&4 akan disingkirkan. :)
7. Tak wajib tag rakan2 korang. " 1x Top ref-feral akan dapat full edit blogskin"

Tarikh Tamat :

Dari 23/3/2012 hingga 23/4/2012

Menarikkan?? So tunggu apa lagi, jom lah join... klik banner untuk join... Hurm, shieyra pon dah x tahu nak cakap pasal apa.. so, bye-II and see next time..

Hope Menng

"Hannah Husna's 3rd B'day GA"

4 comments:
Hye Peeps!! Hari ni shieyra nak join simple GA... Biarpun simple tapi hadiahnya lumayan... So apa lagi, jom lah join...

Wish :
Happy Birthday, Hannah Husna.. May Allah Bless you.... Ni hadiah simple :



Sini.. Sini.. Sini..

Tarikh Tamat :
6th April - 22nd April 2012
(before 11.59 pm)

Senarai Hadiah :
3 Hong Kong Disneyland keychains
a fridge magnet from Hong Kong
a fridge magnet from Taiwan
a pencil case from Vietnam
5 felt keychains from Greennnpanda Craft
dan banyak lagi...

Menarikkan?? hehe, okey lah.. Kita Jumpa di entry yang lain... Wasalam...

Hope Menang!!

"GuGurl GiveAway by Anis Athia"

No comments:


Hallow! hari ni shieyra nak join GA untuk perempuan sahaja... hadiahnya menarik tau.. Rugi x join... Nak join? KLIK SINI ...

Note :
shieyra nak minta maaf kalau shieyra x follow sponser.. shieyra bkan sje2 tau.. dieorang guna Follow tumblr so susah lah..

Harapan :
Menang! Yeah!


'Giveaway : 1st ANNIVERSARY TGB'

No comments:
Hye, Peeps!! Hari ni shieyra nak join GA dari The Games Bingo... shieyra bosan, so shieyra join lah.. kalau shieyra terpilih, Alhamdullilah lah ka... kite x tahu kita menang ke x.. So, jom lah!!

K L I K.S I N I.U N T U K.J O I N
Bukti shieyra follow :

Hope Shieyra Menang.. If menang PM tau.. Hehe~


"Segment: Happy 18th Birthday Ain!!!"

3 comments:

Klik Banner Untuk Join
Hye Peeps!! Today shieyra nak join SEGMEN pulak.. Shieyra dah ikut syarat-syaratnya.. cuma satu je shieyra x ikut, iaitu Follow twitter... Sorry, shieyra xde twitter.. :3

Dengan ini, shieyra nak ucapkan HAPPY BITTHDAY, KAK AIN!!!

So, Ni Hadiah Untuk kak Ain :

Hadiah terlalu besar jadi KLIK SINI
Maaf Kalau Hodoh! Shieyra x pandai edit!!

Hope Menang!
tag :

'Topup Giveaway by Naili'

1 comment:

Klik Sini Untuk Join

Hye Peeps!! Hari ni shieyra nak join contest... Contest ni nampak best so shieyra join lah... Nothing to tell! Ni bukti shieyra ikut syarat2 GA :

Shieyra like V-Sweetie Online Shoppe

Shieyra juga Follow Wan Ssei

hehehe.. saje je nak tunjuk bukti.. Ok lah, Wasalam...

Hope Menang!
 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥