Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny"



hello! hari ni shieyra nak join contest.. Contest ni pasal tudung.. Kata tuan punye contest ni, nak sejukkan mata muslimah bila pakai tudung... Tu yang membuatkan shieyra nak join...Ni syarat & hadiah nya :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

Dan ni gambar yang shieyra nak pertaruhkan :

Atikah, Fatin, Shieyra

Atas : Fatin, aina, Ainin, Shieyra, Amirah
Bawah : zainab

Fatin, Shieyra, Nadia

Tag:

Shieyra hope shieyra dapat menang biarpun gambar x secomel gambar peserta lain... Ini sahaja dari shieyra, salam & bye-bye..

Note : bergaya x salah, asalkan menutup aurat!

4 comments:

  1. :) thanks for joining . alert for the contest update(s) ❤

    ReplyDelete
  2. Blogwalking here...
    good luck 4 ur contest :)

    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥