Giveaway : Saje-saje nak menang by Ayesha Ramlee"

No comments:

Join!! Join!! Join!! Now shieyra tengah bosan, so faham2 lah yew.. JOin Contest!! Yeah!!
Kali ni GA dari Ayesha Ramlee ... hadiah nye menarik tau.. nak join?? KLik Sini..


Hope Menang!!

Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny"

4 comments:


hello! hari ni shieyra nak join contest.. Contest ni pasal tudung.. Kata tuan punye contest ni, nak sejukkan mata muslimah bila pakai tudung... Tu yang membuatkan shieyra nak join...Ni syarat & hadiah nya :

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot.com sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG , takleh buka , AUTOMATIK batal )

HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch
❤ ::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ seutas tasbih
❤ brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
❤ sebuah buku
❤ brooch

Dan ni gambar yang shieyra nak pertaruhkan :

Atikah, Fatin, Shieyra

Atas : Fatin, aina, Ainin, Shieyra, Amirah
Bawah : zainab

Fatin, Shieyra, Nadia

Tag:

Shieyra hope shieyra dapat menang biarpun gambar x secomel gambar peserta lain... Ini sahaja dari shieyra, salam & bye-bye..

Note : bergaya x salah, asalkan menutup aurat!

Contest Edit Gambar Paling Cool By:Aznie

2 comments:



Hye Peeps!1 Apa khabar? Harap Sihat!! Hari ni Shieyra ada join satu contest.. shieyra ni x berape pandai edit gambar.. just simple2 je.. Kalau nak join just click the banner.. tanpa membuang masa ni gambar yang shieyra edit:


Lee Sunkyu aka Sunny(SNSD)


KwangMin!! (Boyfriend)


YongMin!! (Boyfriend)

Shieyra suke Kpop sebab tu shieyra edit gambar ni..hehe... shieyra edit ni menggunakan :


Tag :
Afiqah
Fatin

Sampai Sini saja..!! wasalam..

P/S : Hope Tercalon Dalam Golongan Edit Gambar paling Cool

"Giveaway : Saya Nak Menang!!"

No comments:
Hye Peeps!! tadi shieyra ada terima sau event.. nama event tu "Giveaway Saya Nak Menang".. DEngan Muke happy nye shieyra join!! x kisah lah menang ke x.. Asalkan join.. hehehe..

P/S :shieyra dah follow semue sponser & penganjur tapi kalu dekat korang punye blog mengatakan shieyra x follow sory lah.. korang gune thuml ekpom

P/S : shieyra x de twitter jadi shieyra x follow

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥