Contest Picture BFF Awsem



Hye peeps!! today shieyra da join satu contest.. Nampak macam best sebab tu shieyra join... pasal bff pulak tu... I Love My BF... hehehe..

ni Picture yang telah di edit :


tuan punye contest tu kata boleh edit so shieyra edit lah.... peace!! Ni shieyra ada nak cerita tentang die sikit..

Nama dia Nur Fatin Fatihah Bt. Ismail... Orang panggil die fatyn... die baik, comel, peramah, memahami perasaan orang & macam-II lah... die selalu buat shieyra happy or buat shieyra ketawa...shieyra mula kenal die pada tahun 2011, masa tu shieyra form 1... 1 kelas dengan die... duduk dekat dengan die... ada juga yang mengatakan bahawa kami ni kembar.. x same kan?? memang x same pun sebab kiteorang x pkai cermin mata... kite orang sama sebab pakai cermin mata.. x logikkan.. hurm tp x pe asalkan die BFF shieyra... shieyra sayang die sangat-II..

p/s : maaf kerana ayat tunggang langgang


No comments:

Post a Comment

 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥