Contest Picture BFF Awsem

No comments:


Hye peeps!! today shieyra da join satu contest.. Nampak macam best sebab tu shieyra join... pasal bff pulak tu... I Love My BF... hehehe..

ni Picture yang telah di edit :


tuan punye contest tu kata boleh edit so shieyra edit lah.... peace!! Ni shieyra ada nak cerita tentang die sikit..

Nama dia Nur Fatin Fatihah Bt. Ismail... Orang panggil die fatyn... die baik, comel, peramah, memahami perasaan orang & macam-II lah... die selalu buat shieyra happy or buat shieyra ketawa...shieyra mula kenal die pada tahun 2011, masa tu shieyra form 1... 1 kelas dengan die... duduk dekat dengan die... ada juga yang mengatakan bahawa kami ni kembar.. x same kan?? memang x same pun sebab kiteorang x pkai cermin mata... kite orang sama sebab pakai cermin mata.. x logikkan.. hurm tp x pe asalkan die BFF shieyra... shieyra sayang die sangat-II..

p/s : maaf kerana ayat tunggang langgang


Contest Teka & Menang By Miera and Nabila

4 comments:


Hye peeps!! Hari ini shieyra ada join satu contest dari due orang akak comel, k.nabila & k.miera... saje je nakcube nasib...hadiah x kisah pun...
contest ni kene bilang berape banyak bintang yang terdapat dalam bekas tu...


shieyra rase 180 ...
jawapan tu main hentam je.. wasalam...

kalau shieyra menag inform shieyra dekat FB ye... kalu pasal blog ni x berpenaklayan.. ^^

"Awesome First Giveaway by Fieka and Lysa"

No comments:


Hye Peeps! Apa Khabar?? Tadi shieyra ada dapat 1 requests event... Shieyra apa lagi nak join lah... Hadiah die menarik gile... Shieyra bukan apa, shieyra cuma bosan...

Tag :

Feeya
Yasmin

shieyra jujur kerana Allah S.A.W....
tapi shieyra x pasti kalau shieyra folllow tu jadi ke x sebab sponser-II semue gune FOLLOW TUML.. Ada sesetengah blogger mengatakan bahawa follow tuml ada masalah... kalau shieyra x follow tu halalkanlah.. Bukan salah shieyra.. ^^

Note : HaraP menang GA ni ^^

contest ke-2 : contest editing gambar yang menarik by ieyqha

1 comment:

Hye Peeps!! Tadikan ada orang hantar event dekat shieyra... shieyra apa lagi join lah... hehehe... hadiah contest ni dirahsiakan... tapi x pe shieyra tetap kan join... hehehe...

Tag :


Sesiape nak join dialu-alukan... jadi shieyra nak buat masuk gambar yang shieyra edit sewaktu shieyra boring... ni die :


dan


Shieyra hope shieyra akan menang... Encik Boss bagi shieyra menang erk... hehehe.. wasalam...


"First Contest By Ninie : Blog Gua Paling Comel!"

No comments:

Hye Peeps!! Hari ini shieyra nak join satu contest dari Mizzs Ninie... Lame dah shieyra x join contest... contest ini ada banyk sangat hadiah, lumayan pulak tu... rugi kalau korang x join.. x percaya?? CLICK HERE..

Tarikh Tutup Contest ni 12/02/2012.. Jadi tunggu apa lagi.. Join lah Cepat-II... Nak Join?? CONTEST...

Tag :


 
© ALL RIGHT RESERVED BY ASHIRAHAZIF ♥